"Червоний хрест" проведе внутрішню перевірку після сюжету про корупцію

П'ятниця, 15 січня 2016, 09:55

Товариство Червоного хреста України проведе внутрішню перевірку після розслідування "Слідства.інфо" про корупцію в організації, яке вийшло у середу на "Громадському ТБ".

Про це йдеться у повідомленні організації, надісланому "Українській правді".

"З повагою до журналістів "Громадського ТБ", які відомі своїми резонансними розслідуваннями і чіткою громадянською позицією, повідомляємо, що факти, подані в передачі, будуть детально перевірені. За результатами роботи ревізійної комісії будуть вжиті відповідні заходи", – сказано у повідомленні.

В організації також додали, що рішення провести внутрішню перевірку діяльності Київської міської організації у січні було прийняте ще після звернення волонтерів Київського загону швидкого реагування в кінці 2015 року.

"У кінці грудня 2015 року після зустрічі з керівництвом Київської міської організації і головами районних організацій було вирішено провести комплексну перевірку в січні 2016 року. Як і було заплановано, цю роботу розпочато", – додали у Червоному хресті.

Як відомо, у сюжеті "Слідства.інфо", зокрема, повідомлялися про торгівлю окремими представниками Червоного хреста гуманітарною допомогою, яка повинна надаватися людям безкоштовно, а також про низку інших корупційних порушень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування