Рейс МАУ до Відня затримується через тріщину в ілюмінаторі - ЗМІ

Понеділок, 18 січня 2016, 09:50

Рейс МАУ Київ-Відень, який мав вилетіти з міжнародного аеропорту "Бориспіль" 18 січня затримується через виявлення тріщини в ілюмінаторі літака.

Про це повідомила глава правління "Укрсоцбанку" Тамара Савощенко, яка є пасажиром цього рейсу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Після того, як пасажири сіли в салоні літака, виявилося, що в ілюмінаторі є тріщина. Інженери приходили, дивилися, через майже годину вирішили, що з цією тріщиною летіти не можна і попросили всіх вийти з літака", - написала вона.

В той же час на онлайн-табло аеропорту немає інформації, наскільки буде затримано рейс.

МАУ заснована в 1992 році. Є найбільшою українською авіакомпанією. Базовий аеропорт - "Бориспіль". Флот МАУ складається з 31 літака: 27 середньомагістральних і чотирьох далекомагістральних.

За даними НКЦПФР, кіпрська компанія "Онтобет промоушінз лімітед" володіла 15,91% акцій МАУ. Ще 74,16% авіаперевізника володіло ТОВ "Кепітел інвестмент проджект" (Київ).

"Кепітел інвестмент проджект" належало ТОВ "Інвестмент Проджектс менеджмент", власником якого, у свою чергу, з червня 2012 року є "Онтобет промоушінз лімітед".

Одним з кінцевих бенефіціарів компанії є олігарх Ігор Коломойський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування