Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Траси ще в трьох областях можуть частково закрити через негоду

Понеділок, 18 січня 2016, 16:37

Рух автотранспорту по автодорогах загального користування в Сумській, Полтавській та Чернігівській областях можуть обмежити або взагалі закрити з ранку 19 січня.

Як повідомила прес-служба "Укравтодора", такий прогноз роблять фахівці аналітико-диспетчерської групи, посилаючись на штормове попередження.

"19 січня в Україні, крім західних областей, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, у східних областях місцями ожеледь, вночі в Чернігівській, Сумській, Полтавській областях сильний сніг. На дорогах країни ожеледиця", - відзначає агентство.

Враховуючи ризик потрапити у снігову пастку, дорожники радять водіям, які планували їхати по дорогах цих регіонів, в найближчі два дні утриматися від далеких поїздок, і обов'язково мати при собі номери телефонів чергових диспетчерів служб автомобільних доріг в областях, за якими вони зможуть переконатися в можливості проїзду за наміченим маршрутом.

Крім того, згідно з даними сайту держагентства, в Одеській області у зв'язку з істотним погіршенням погодних умов (сильний сніг, хуртовина, сніжна крупа, сильний вітер) службою автомобільних доріг прийнято рішення про повне закриття руху транспортних засобів з 16:00 18 січня на таких дорогах, як М-05 Київ - Одеса, км 273 + 210 - км 464 + 122; М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ, км 17 + 555 - км 55 + 550.

У Дніпропетровській області, у зв'язку з очищенням від снігу і обробкою піщано-сольовою сумішшю автодоріг, з 14:00 прийнято рішення про зняття обмежень в русі пасажирського та вантажного автотранспорту по а/д державного значення: М-29 Харків - Красноград - Перещепине - / М-18 /, км 128 - км 157; М-04 Знам'янка - Луганськ - Ізварине, км 293 - км 365.

Раніше повідомлялося, що в Миколаївській, Кіровоградській, Одеській та Дніпропетровській областях обмежено рух транспорту.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...