Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пушков вірить, що без Росії в ПАРЄ тиснутимуть на Україну

Середа, 20 січня 2016, 08:52

Глава комітету Держдуми РФ з міжнародних справ і голова російської делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи Олексій Пушков вважає, що члени ПАРЄ перейдуть до тиску на Україну за відсутності Росії на зимовій сесії.

Про це він написав у своєму Твіттері.

"За відсутності Росії ПАРЄ перейде до тиску на Україну: в Європі багато хто роздратований жахливою корупцією і фіктивністю українських реформ", - написав Пушков.

Він також заявив: "Не ПАРЄ вирішила "відсторонити" Росію від роботи в 2016 році, а Росія вирішила не просити про повноваження в ПАРЄ. Це наше рішення, а не рішення ПАРЄ".

"ПАРЄ не "вирішувала відсторонити" Росію, бо жодного рішення щодо цього просто немає. Неучасть випливає з відмови Росії просити повноваження", - наголосив Пушков.

Раніше керівник ПАРЄ Анн Брассер заявила, що делегація РФ не зможе брати участь у засіданнях ПАРЄ принаймні до наступних парламентських виборів в РФ, тобто, фактично, протягом майже всього 2016-го року.

Як повідомлялося, російська делегація просто не з’явиться на засідання для того, щоб у ПАРЄ не змогли продовжити санкції проти неї.

Санкції ПАРЄ юридично накладаються як обмеження на роботу національної (в даному разі – російської) делегації. А якщо делегації немає, то санкції накласти неможливо.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування