СЦКК: Напередодні мінських переговорів посилюються інформаційні провокації

Середа, 20 січня 2016, 11:30

Проти України ведеться цілеспрямована інформаційна війна з метою дискредитації її органів влади, які, зокрема, відповідають за національну безпеку.

Про це йдеться у заяві української сторони Спільного центру з контролю і координації припинення вогню.

"Інформаційні провокації, як правило, посилюються напередодні засідань Тристоронньої контактної групи у Мінську", - наголосили у центрі.

В СЦКК заявляють, що російські інформагенції, висвітлюючи ситуацію у зоні проведення АТО на Донбасі, подають неправдиву інформацію, посилаючись на нібито спільну позицію української та російської сторін СЦКК, що не відповідає дійсності.

"Українська сторона СЦКК наголошує на тому, що у переважній більшості випадків наші оцінки подій у зоні конфлікту в ОРДО/ОРЛО, на жаль, не співпадають з їх трактовкою російської сторони СЦКК", - наголосили в СЦКК.

"Оприлюднювати те, що заявили представники російської сторони СЦКК, які знаходяться на території ОРДО для "жовтої преси", видаючи це за спільну "позицію СЦКК" – щонайменше некоректно", - наголосила українська сторона.

"Наполягаємо, аби у подальшому російські поважні інформагентства обов’язково уточнювали, яка саме зі сторін СЦКК надала інформацію", - зазначили в СЦКК.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування