Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ватажки ОРДО проти миротворців, але ООН для розмінування пустять

Середа, 20 січня 2016, 14:15

Ватажки окупованій частині Донецької області просять не розцінювати можливий приїзд місії ООН з розмінування в регіон як перший крок введення миротворців.

Про це заявив один з ватажків бойовиків, саме "заступник міністра оборони" Едуард Басурін, передає російський Інтерфакс.

"Наскільки мені відомо, діють три місії ООН - з гуманітарних питань, допомоги дітям та розмінування. Яка з них приїде найближчим часом, ми точно сказати не можемо. Не допустити їх до роботи на Донбасі також ми не можемо, будемо з ними працювати" , - заявив Басурін.

При цьому він закликав не вважати можливий приїзд місії ООН з розмінування в регіон як перший крок введення миротворців.

"Жодної мови про миротворців не йде. Київ намагається проштовхнути ініціативу про введення миротворців ООН на Донбас, але для нас це неприйнятно, і навіть представник Німеччини оцінив таку ініціативу Києва як таку, що не відповідає Комплексу заходів", - сказав Басурін.

Раніше постійний представник України при ООН Володимир Єльченко заявив в ефірі П'ятого каналу, що 23 січня в Україну приїде місія експертів ООН для оцінки можливості початку розмінування на Донбасі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...