У Молдову не пустили ще двох російських журналістів

П'ятниця, 22 січня 2016, 13:50

Прикордонна служба Молдови не дозволила в'їзд в країну фотокореспонденту російського агентства ТАСС і журналісту "Россия сегодня".

Як повідомляє фотокореспондент російського видання "Комерсантъ" Стас Красильников, він з колегою з ТАСС вилетів в Кишинів з Москви. На стійці прикордонного контролю у фотографів запитали про мету візиту.

"Я сказав, що я фотограф з газети "Комерсантъ". Не знаю, що сказав колега, але побачив, що з ним досить жорстко розмовляють. Я почув, що його звинувачують у спробі ввести прикордонників в оману", - повідомив кореспондент.

Врешті Красильникова пустили в Молдову, а фотокореспонденту ТАСС довелося повернутися в Москву.

У свою чергу ТАСС повідомляє, що молдавські прикордонники заборонили в'їзд ще одному коррепонденту - з "России сегодня".

Свої дії служби кишинівського аеропорту пояснили, як пише ТАСС, вказівкою керівництва. Інших подробиць ні прикордонники, ні представники служби безпеки кореспонденту не надали, наголошується в повідомленні агентства.

Нагадаємо, напередодні Молдова не дозволила в'їзд представникам трьох російських ЗМІ, які їхали в країну для виствітлення антиурядових протестів.

Як відомо, російські журналісти не раз були піймані на спотворенні інформації при висвітленні подій за кордоном.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News