Через негоду складно дістатися до 106 населених пунктів, знеструмлено - понад 30

Субота, 23 січня 2016, 10:22

Через  складні погодні умови На дорогах місцевого значення ускладнено проїзд до 106 населених пунктів у п’яти областях - у Миколаївській (71), Одеській (22), Кіровоградській (11), Дніпропетровській - 1 та Сумській - 1.

Про це повідомили у прес-службі ДержНС. 

За даними Укравтодору на території країни заторів немає. Відновлено рух автомобільного транспорту на дорогах державного та регіонального значення у Дніпропетровській, Кіровоградській, Одеській та Миколаївській областях.

На окремих ділянках доріг в Одеській та Миколаївській областях місцями організовано реверсний рух: Одеська область - М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ;  М-15 Одеса – Рені (на Бухарест); -16 Одеса – Кучурган (на Кишинів); Миколаївська область - М-13 Кіровоград-Платонове (на Кишинів).

Станом на 8:00 23 січня залишаються знеструмленими 36 населених пунктів у Херсонській області.

Наразі в країні без істотних опадів, температура повітря на заході 4-6 морозу, на решті території від 9 до 16 градусів морозу, у Луганській області до 23 градусів морозу.

"Протягом 22 січня аварійними бригадами обленерго проводилися роботи по відновленню електропостачання населених пунктів, які були знеструмлені в ніч з 17 на 18 січня внаслідок складних погодних умов (пориви вітру, налипання снігу та обледеніння), через спрацювання систем захисту ліній електропередач", - зазначили в ДержНС.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...