Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СЦКК: Бойовики місяць зривали відновлення інфраструктури

Неділя, 24 січня 2016, 10:06
СЦКК: Бойовики місяць зривали відновлення інфраструктури

За минулий тиждень успішно просунулися роботи з відновлення ліній електропостачання поблизу н.п. Майорськ і Зайцево, неподалік окупованої Горлівки (Донецька область).

Про це повідомив керівник групи контролю та координації відновлювальних робіт української сторони СЦКК полковник Євген Корж.

За його словами, офіцери групи української сторони СЦКК забезпечували отримання гарантій безпеки для саперів, які проводять розмінування, та ремонтних бригад, що відновлюють електромережі, водогони і газопроводи на Донбасі. 

"Завдяки тому, що був забезпечений режим "тиші", роботи здійснювалися у повному обсязі. Дефектація трьох високовольтних ЛЕП на цій ділянці відбувається навіть з невеликим випередженням", - додав Корж.

При цьому він підкреслив, що з боку бойовиків з 19 грудня 2015 року до 15 січня 2016 року взагалі не погоджувалися будь-які заявки, чим зривалися ремонтно-відновлювальні роботи на визначених ділянках вздовж лінії зіткнення.

В СЦКК зазначили, що 18 січня "російські ЗМІ оприлюднили брехливу інформацію про нібито зірвані в той день ремонтно-відновлювальні роботи на електромережах поблизу Горлівки через, начебто, обстріли з боку ЗСУ".

"Ця "інформація" абсолютно не відповідала дійсності, про що було повідомлено представників СММ ОБСЄ", - зазначили в СЦКК.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування