Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступнику міністра спорту, що збив жінку, загрожує півроку арешту

Понеділок, 25 січня 2016, 13:18

Прокуратура Рівненської області взяла на контроль хід розслідування у кримінальному провадженні за фактом ДТП, скоєного заступником міністра молоді та спорту України Ярославом Войтовичем. 

Про це йдеться у повідомленні на сайті прокуратури.

Провадження розпочато за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або  експлуатації транспорту особою,  яка керує транспортним засобом,  що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Там зазначили, що повідомлення про подію надійшло до чергової частини Корецького відділення поліції від диспетчера швидкої медичної допомоги.

 
Фото зі сторінки войтовича у facebook

На місці ДТП правоохоронці встановили, що на 261 кілометрі автомобільної траси "Київ-Чоп" чиновник, керуючи автомобілем "Тойота Кемрі" збив 61-річну жительку села Старий Корець на пішохідному переході, який не освітлювався.

Потерпілу доставили до районної лікарні. У неї діагностовано закритий перелом лівого ліктьового суглоба та перелом ребер.

Заступник міністра, а також його дружина та двоє неповнолітніх дітей, які їхали з ним у авто, за медичною допомогою не зверталися.

На даний час у кримінальному провадженні органами поліції проводяться необхідні слідчі дії. 

Сам же Войтович у ЗМІ заявляв, що пішохід вибіг на дорогу, і його важко було помітити.  

Раніше повідомлялося, що один із заступників міністра молоді та спорту України скоїв наїзд на 61-річну жінку.

Злочин, скоєний за ч.1 ст. 286 КК, карається  штрафом  від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів  доходів  громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними  засобами на строк до трьох років або без такого.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування