Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські маргінали намірилися приєднати Україну до РФ

Вівторок, 26 січня 2016, 14:19

Праві маргінальні російські політичні сили заснували "комітет 25 січня" з метою приєднати Білорусь і Україну до РФ.

Про це пише у вівторок Наша Ніва.

На засіданні під головуванням Ігоря Стрєлкова, колишнього лідера "ДНР", що відбулося в понеділок, були присутні письменник-нацбол Едуард Лимонов, редактор сайту "Супутник і погром" Єгор Просвірнін, засновник незареєстрованої Національно-демократичної партії Костянтин Крилов, письменник-футуролог Максим Калашников, блогер Ель Мюрид (Анатолій Несміян).

"Ми зійшлися на думці про те, що положення РФ скочується до системного краху, що прозахідні ліберали вже не приховують свого зловтіхи і заздалегідь приміряються до влади, і що сама влада РФ робить все для свого падіння. Ситуація сильно нагадує напередодні Майдану на Україні. При цьому в країні немає здоровій Третьої сили, яка протистоїть як тупиковим, збанкрутілим охоронців, так і прозахідним белоленточним ", - написав на своїй сторінці в ЖЖ Калашников.

Лимонов же позначив мету комітету наступним чином: "Щоб Росія не дісталася Ходорковським лібералам. Ставлення до існуючої влади - прохолодно помірне ".

Серед своїх цілей комітет "25 січня" називає: на перших порах не дати Росії розвалиться, а в майбутньому - "вести політику на возз'єднання російського народу в одній державі".

Під "російським народом" мається на увазі "триєдність великоросів, малоросів-українців і білорусів".

Таким чином рух виступає за ліквідацію білоруської та української незалежності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування