Суд призупинив вибори у райради Києва, ЦВК подасть апеляцію

Четвер, 28 січня 2016, 01:48
Суд призупинив вибори у райради Києва, ЦВК подасть апеляцію

Центральна виборча комісія збирається оскаржити в суді рішення Окружного адміністративного суду Києва про заборону ЦВК здійснювати будь-які дії щодо перших виборів райради столиці, призначених на 27 березня.

Про це повідомив заступник голови ЦВК Андрій Магера на своїй сторінці в Facebook 28 січня.

"В ЦВК залишається лише один варіант - подавати апеляційну скаргу на ухвалу судді Огурцова (Олексій Огурцов суддя ОАСК). Така ухвала судді, на мою думку, має всі ознаки незаконності. Тому апеляція буде мною підписана і подана до суду апеляційної інстанції уже завтра, 28 січня 2016 року. Рішення Київського апеляційного адміністративного суду на згадану ухвалу Огурцова буде остаточним", - заявив Магера.

Він також зазначив, що наступне засідання суду, яке буде підготовчим, призначене на 9 лютого, "тобто, тоді, коли закінчаться усі терміни для подання кандидатур до складу районних у місті Києві виборчих комісій і формування нового складу цих твк Центральною виборчою комісією".

Крім того, за його словами, суд відхилив клопотання ЦВК про залучення Київської міської ради в якості третьої особи в процесі.

Сьогодні в мене було багато дзвінків. Як від друзів, так і від незнайомих людей. І практично усіх цікавило одне: чи прав...

Опубликовано Andriy Magera 27 января 2016 г.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News