Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни Канади відповіли Лаврову його мовою: Фільтруйте базар

Четвер, 28 січня 2016, 12:43

Представники російської діаспори Канади відреагували на слова глави МЗС РФ Сергія Лаврова про вимоги "оскаженілої українській діаспори в Канаді"

Відповідну заяву опубліковано в facebook в групі Canadians for Democracy in Russia - CDR.

"Звертаємося до вас від імені "оскаженілої" російської діаспори в Канаді і, щоб було більше розуміння, мовою вашого начальства: фільтруйте базар на виході", - сказано в заяві.

"Від того, що через Росспівробітництво ваш МЗС тут зібрав невелику зграю, кричить "Крим Наш", вони аж ніяк не стали провісниками думки всіх росіян, що проживають в Канаді", - заявили представники російської діаспори.

Там зазначають, що кількість тих росіян в Канаді, які не згодні з політикою сучасної Росії, дуже велика. "Ви думаєте, що сотні людей, що виходили в Оттаві, Ванкувері, Торонто та інших містах під українськими прапорами всі виключно "бандерівці"?", - сказано в заяві.

Представники діаспори зазначили, що в цих акціях брали участь багато росіян і навіть організовували їх, "а стояли під українськими прапорами тому, що по-перше висловлювали підтримку Україні, а по-друге, ваше керівництво зробило все можливе, щоб узурпувати НАШ демократичний триколор і перетворити його на символ виключно держави агресора і узурпатора".

Як зазначається у заяві, у Канаді є демократія, заснована на Вестмінстерській системі. "І ви ще більше здивуєтеся - обрані депутати висловлюють думку не тільки "оскаженілих" українців, але і "оскаженілих" росіян, прибалтів, французів, а також ваших улюблених англо-саксів", – наголошується в заяві.

Господин Лавров,Обращаемся к вам от лица “оголтелой” русской диаспоры в Канаде и, дабы было у вас больше понимания, на...

Posted by Canadians for Democracy in Russia - CDR on Wednesday, January 27, 2016

Раніше Лавров заявив, що попередній уряд Канади "взяв курс на сліпе слідування вимогам оскаженілих представників української діаспори". 

Слова Лаврова про діаспору - із 28-ї хвилини

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування