Керівників залізниць не звільнили, а перевели на нові посади

Четвер, 28 січня 2016, 12:55

Звільнення керівників п'яти залізниць "Укрзалізниці" були здійснені в рамках реструктуризації компанії, і не є відстороненням цих людей від посад.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на директора з реформування, правової та майнової політики, члена правління ПАТ "Укрзалізниця" Євгена Кравцова.

"Йде процедура злиття і начальники залізниць перейшли до керівництва регіональними філіями товариства, тому вони звільнені з попередніх посад в держпідприємствах, які вже не здійснюють діяльності. Як таких кадрових змін не відбулося", – сказав він.

Як відомо, Кабінет міністрів розпорядженнями від 20 січня 2016 року звільнив керівників п'яти держпідприємств – залізних доріг Одеської, Південної, Південно-Західної, Львівської та Придніпровської. Також був звільнений заступник керівника "Укрзалізниці".

Раніше повідомлялося, що в рамках реформи залізничної галузі України та створення на базі Держадміністрації залізничного транспорту нової структури – ПАТ "Укрзалізниця", всі відокремлені залізниці, колишні держпідприємствами, стануть філіями ПАТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування