На суддю, який скасував вибори до райрад Києва, поскаржилися в ГПУ

П'ятниця, 29 січня 2016, 13:15

Представники низки партій заявили до Генеральної прокуратури про злочини судді Окружного адміністративного суду Олексія Огурцова, який виніс рішення щодо скасування виборів до райрад у столиці.

Про таку спільну заяву розповів депутат Київради від "Самопомічі" Сергій Гусовський на брифінгу під ГПУ, повідомляє "Укрінформ".

"Ми направляємо заяву в Генеральну прокуратуру про скоєння злочину суддею Огурцовим і також заяву направляємо до Національного антикорупційного бюро", - сказав Гусовський.

Зокрема, заяву підписали Дмитро Сіманський ("Укроп"), Василь Гацько ("Демальянс"), Юрій Сиротюк ("Свобода"), Сергій Гусовський ("Самопоміч"), Михайло Роман ("Сила людей"), Володимир Бондаренко ("Батьківщина").

Як відомо, 27 січня суддя Окружного адміністративного суду Києва Олексій Огурцов скасував вибори до районних рад столиці, які були заплановані на 27 березня.

8 партій – "Свобода", "Самопоміч", "Батьківщина", "УКРОП", "Демократичний Альянс", "Сила людей" та "Громадська позиція" – закликали президента Петра Порошенка забезпечити проведення виборів у районні міські ради Києва 27 березня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...