Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У християнському таборі на Хмельниччині отруїлися 20 дітей і 2 дорослих

Четвер, 7 січня 2016, 18:58

Через гостру кишкову інфекцію у християнському таборі при Красилівському костелі Хмельницької області постраждало 20 дітей віком 13-17 років та двоє дорослих.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління Держепідемслужби цієї області.

Згідно з повідомленням, люди були госпіталізовані з 21:00 середи до 03:00 четверга до інфекційного відділення Красилівської центральної районної лікарні із симптомами загальної слабкості, нудоти, блюванням, діареєю, підвищенням температури тіла.

Попередній діагноз – "Гострий гастроентероколіт". Перебіг захворювання у 15 хворих – середньої важкості, у 7 – легкої.

Встановлено, що усі захворілі проживали у християнському таборі з 3 січня. Усього у таборі перебували 53 дитини та 16 організаторів з Київської, Львівської, Вінницької, Івано-Франківської, Тернопільської, Дніпропетровської та Хмельницької областей.

Встановлено, що для приготування страв у таборі залучались особи без медичних оглядів та відповідної кваліфікації, використовувалась продовольча сировина без відповідної супроводжуючої документації, яка б засвідчувала її походження, безпечність та якість.

"Для лабораторних досліджень відібрані проби харчових продуктів, змиви, проби питної води.  Обстежуються контактні особи. У осередку захворювання проведено заключну дезінфекцію, за контактними встановлено медичне спостереження", – додали у відомстві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування