Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка: Бойовики намагаються укомплектуватися за рахунок студентів

Середа, 10 лютого 2016, 10:42

Бойовики намагаються доповнити командний склад рот та взводів студентами.

Про це йдеться у повідомленні головного управління розвідки.

"Самопроголошена влада псевдореспублік намагається поповнити некомплект командного складу ланки "взвод-рота" за рахунок студентів. 8 лютого керівництвом т.зв. "ЛНР" прийнято рішення про створення у вищих навчальних закладах на тимчасово окупованій території Луганської області "військових кафедр", - сказано в повідомленні.

"Визначення переліку необхідних військових спеціальностей та замовлення на підготовку здійснюватиме командування 2 АК Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ", - додали у розвідці.

"Для проведення занять із загальновійськової підготовки залучатимуться колишні військовослужбовці, у тому числі ті, які брали участь у бойових діях проти України у складі російських окупаційних військ", - зазначили в ГУР.

Крім того, у розвідці зазначили, що продовжує зростати невдоволення умовами служби особового складу 1 АК (ОРДО), який перебуває безпосередньо на передових позиціях.

"У зв’язку з низькою укомплектованістю підрозділів 9 окремого мотострілецького полку (Новоазовськ) військовослужбовці полку змушені нести службу на постах від двох до трьох діб (замість однієї). Почастішали випадки вживання особовим складом спиртних напоїв і наркотиків під час несення служби на постах", - додали у розвідці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування