Шкіряк заявив, що через Саакашвілі бійцям АТО погрожують

Середа, 10 лютого 2016, 13:47

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявляє, що голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі наразив на небезпеку бійців батальйону "Шторм".

Про це він сказав журналістам після колегії МВС та Мін’юсту, коментуючи інформацію про розслідування щодо публікації Саакашівлі секретної інформації з зони АТО.

Шкіряк зазначив, що обставини інциденту слід з’ясувати.

"Питання Саакашвілі і його вояжу в Маріуполь – це питання контррозвідки і військової розвідки…. Бо це проходило в зоні антитерористичної операції", - сказав радник Арсена Авакова.

"Були відзняті бійці спеціальних підрозділів, показані фактично їхні позиції", - зазначив він.

"Сьогодні у хлопців справді є проблеми. Є питання погроз життя, і вони зверталися стосовно того", - заявив радник голови МВС.

"Я думаю, що на майбутнє перед тим, як такі речі робити задля якихось, можливо, піар-елементів, варто подумати про долю тих людей, які там захищають Україну", - додав він.

Раніше речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що Саакашвілі після відвідання одеського батальйону "Шторм" 14 січня "злив" в інтернет відео з передової з картами, обличчями бійців тощо – і це була "повна здача українських позицій". За даними Лисенка, за цим фактом уже проводять розслідування.

Речник МВС Артем Шевченко сказав, що йому не відомо про таке розслідування: "Треба уточнити, що Лисенко мав на увазі. Можливо, він помилився, а можливо, і ні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News