"Укрексімбанк" виграв у Курченка справу на 200 мільйонів

П'ятниця, 12 лютого 2016, 15:46

Суд зобов'язав ТОВ "Кореспондент", підконтрольний бізнесменові Сергію Курченку, виплатити "Укрексімбанку" близько 200 млн гривень.

Це випливає з ухвали господарського суду Києва від 20 січня 2016 року, розміщеного в Єдиному реєстрі судових рішень, пише Первая инстанция.

Як випливає з судових документів, "Укрексімбанк" вимагав стягнути 192 млн гривень (190,3 млн. гривень і 79,7 тис. доларів) з ТОВ "Кореспондент" в якості заборгованості за кредитом, виданим близько трьох років тому. Сума включає сам борг плюс відсотки, що набігли, пеню, прострочення, комісію.

Позов був спричинений неналежним виконанням умов кредитного договору компанією "Ветек Медіа Інвест". ТОВ "Кореспондент" виступало солідарним відповідачем.

Як відомо, ТОВ "Кореспондент" видає однойменний журнал і входить до медіахолдингу UMH.

Сергій Курченко, що нажив собі статки за часів екс-президента Віктора Януковича, у 2013 році купив цей бізнес у нинішнього глави адміністрації президента Бориса Ложкіна.

У портфель UMH входять: Forbes, Кореспондент, Аргументи и Факты, Комсомольськая правда, Фокус, Vogue, Теленеделя, i.ua, bigmir.net, football.ua, Ретро FM, Наше радіо, Europa Plus, Авторадіо, інші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News