Тимошенко переконує, що прем'єром бути не хоче

Четвер, 18 лютого 2016, 10:44

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що не претендує на пост прем'єра, представники її фракції також не збираються на урядові посади.

Про це Тимошенко заявила журналістам в кулуарах парламенту в четвер, передає Інтерфакс-Україна.

"Я особисто заявляю, що я не претендую на посаду прем'єр-міністра", - сказала вона, додавши, що команда "Батьківщини" не претендує на посади міністрів.

"Ми заявляємо, що ми будемо голосувати за уряд, який створено без політичних квот, без політичних впливів ... уряд, який буде мати підтримку суспільства", - підкреслила Тимошенко.

При цьому Тимошенко закликала депутатів різних фракцій вийти з коаліції.

"Ми змушені звернутися зараз до всіх народних депутатів, які не втратили честь, які служать Україні, які хочуть, щоб жертви, принесені народом України в боротьбі за європейську країну, що не були втрачені практично і не були марними. Вони повинні написати заяву про вихід з цієї кланової коаліції, і тоді ми будемо здатні перевантажити уряд ", - заявила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" ще раз підтвердила, що її фракція офіційно вийшла з коаліції і продемонструвала підписи народних депутатів від "Батьківщини" про вихід з коаліції.

У той же час, за словами Тимошенко, голова Верховної Ради Володимир Гройсман поки офіційно не оголосив про те, що її фракція вийшла з коаліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування