Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Гіві" звинувачує екс-командира "Востока" в роботі на Україну

П'ятниця, 19 лютого 2016, 13:34

Бойовик Михайло Толстих на прізвисько "Гіві" звинувачує колишнього командира незаконного формування "Восток" Олександра Ходаковськго у тому, що той займається підривною діяльністю на користь України.

Також він зазначив, що Ходаковський "буде тут перебувати, поки йому команду не дасть українська сторона", передають Новости Донбаса.

"Я з ним кілька разів спілкувався. Людина - СБУшник, вихований в такій структурі, так що з цією людиною було неприємно спілкуватися", - сказав "Гіві".

"Я не вірю жодному його слову", - додав бойовик.

Він вважає, що Ходаковський винен у втратах, які понесли незаконні збройні формування під час бою за донецький аеропорт в травні 2014 року і заявив, що в інших боях за стратегічний об'єкт незаконне збройне формування "Восток" практично не брало участі, оскільки "у них не було наказу командира".

Крім того, він звинуватив Ходаковського, що "Восток" навмисно пропустив танки українських військових під час битви за аеропорт в тил до бойовиків.

Раніше Ходаковський заявив, що готовий піти з посади секретаря "Ради безпеки ДНР" через конфлікт з Захарченком.

Пізніше в своєму ЖЖ Ходаковський звинуватив у зриві своєї інтернет конференції так зване "керівництво" незаконного "ДНР".

Потім він оголосив, що йде в опозицію до "влади "ДНР".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування