Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корбан зібрався в депутати

П'ятниця, 19 лютого 2016, 14:41
Корбан зібрався в депутати

З’їзд партії "УКРОП" висунув свого екс-лідера Геннадія Корбана в народні депутати від округу №27 міста Дніпропетровськ.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"У разі оголошення Верховною Радою виборів по 27 округу в Дніпропетровську ми висунемо Геннадія Корбана кандидатом у народні депутати і обов'язково зробимо все, щоб він переміг у цьому окрузі", – заявив тимчасовий голова політради УКРОПу Денис Борисенко.

Там нагадують, що цей округ звільнився у зв’язку зі складанням мандату Борисом Філатовим, який став мером Дніпропетровська.

Також з’їзд висунув кандидатом від партії на мери Кривого Рогу куратора батальйону "Кривбас" Миколу Колесника.

Як відомо, Слідчим управлінням прокуратури Києва щодо Корбана здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами захоплення в місті Дніпропетровську голови Держземагентства та захоплення в Дніпропетровську директора департаменту Дніпропетровської міської ради як заручників.

Крім того – створення та участі у злочинній організації, привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах благодійної організації "Фонд оборони країни" та перешкоджання діяльності виборчих комісій.

Також, у вказаному провадженні досліджуються факти фіктивного підприємництва, легалізації доходів, отриманих злочинних шляхом та ухилення від сплати податків.

Корбан знаходиться під арештом у СІЗО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: