Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ватажки ОРДО і ОРЛО розійшлися в поглядах щодо виборів

Субота, 20 лютого 2016, 13:07

Ватажки окупованих частин Донецької і Луганської областей розійшлися у поглядах щодо часу, коли треба проводити місцеві вибори.

Так, ватажок окупованої частини Донецької області Олександр Захарченко вважає, що місцеві вибори в ОРДО можу відбутися не раніше 2017 року.

"Україна хоч і змінила насильницьким шляхом Конституцію, перенесла розгляд на наступну сесію - серпень, вересень. Потім три місяці на підготовку виборів, а це вже 31 грудня. Ніхто на новий рік вибори не проводить, тобто це вибори на 2017 рік. Але Україні вибори на нашій території не вигідні ", - заявив Захарченко.

У свою чергу ватажок ОРЛО Ігор Плотницький підписав "указ" про перенос місцевих виборів з 21 лютого на 24 квітня 2016 року.

"Перенести день проведення перших виборів місцевих голів і територій, на яких вони проводяться, визначеним указом глави Луганської народної Республіки ... з 21 лютого 2016 на 24 квітня 2016 року", - говориться в "указі".

ОРДО і ОРЛО збиралися провести псевдовибори восени 2015 року. Згідно з Мінськими угодами, вибори можуть бути проведені тільки за українським законодавством після виведення російських військових і озброєння, а також після взяття під контроль української стороною свого кордону.

Росія і бойовики відмовляються слідувати такій послідовності.

РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування