Адвокат підтвердив, що патрульний Олійник раніше працював в МВС

Неділя, 21 лютого 2016, 00:50
Адвокат підтвердив, що патрульний Олійник раніше працював в МВС

Адвокат підозрюваного у вбивстві 17-річного підлітка поліцейського Євген Музичук підтвердив, що Сергій Олійник раніше працював в МВС, проте заявив, що йому невідомо, чим мотивовані заяви про арешт Автомайданівців з боку його підзахисного.

Про це адвокат заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"На скільки мені відомо, мій підзахисний Олійник дійсно працював в Оболонському райуправлінні міліції. З приводу відкриття справ, як ви говорите, проти представників автомайдану, знову ж таки, наскільки я знаю, було у нього провадження справи. Однієї або декількох справ - я зараз не можу вам сказати. Єдине що, я прочитав сьогодні пост Ігоря Луценка, для мене, чесно кажучи, вкрай дивно, по-перше, як це було викладено, може перше скластися враження, що Олійник єдина, напевно, людина, яка повідкривала всі справи. Це по-перше. По-друге. Йдуть абсолютно, на мій погляд, безпідставні звинувачення Олійника в тому, що він фальсифікував якісь кримінальні справи. Можливо, Ігорю Луценку щось відомо, мені, припустимо, нічого не відомо про будь -які факти притягнення Олійника до кримінальної відповідальності", - сказав Музичук.

Раніше народний депутат від "Батьківщини" Ігор Луценко заявив, що заарештований за підозрою у вбивстві 17-річного пасажира автомобіля BMW поліцейський Сергій Олійник був слідчим МВС, який ініціював арешти Автомайданівців два роки тому.

Водночас представники Автомайдану упізнали у підозрюваному поліцейському екс-слідчого Оболонського РУВС, який, згідно із їхньою заявою, фальсифікував кримінальну справу проти активіста Автомайдану Дениса Сергієнка, затриманого працівниками беркуту в ніч на  23 січня 2014 року у Кріпосному провулку в Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:21
ISW: Україна б’є по Росії зброєю власного виробництва
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
Усі новини...