Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трамп утретє поспіль перемагає серед "республіканців" - ЗМІ

Середа, 24 лютого 2016, 08:58

Мільярдер Дональд Трамп здобув переконливу перемогу на внутрішньопартійних виборах кандидата в президенти США від Республіканської партії у штаті Невада.

Там він набрав 42% голосів, повідомляють американські ЗМІ з посиланням на власні опитування виборців, передає BBC.

За їхніми даними, бізнесмен набрав найбільшу кількість голосів навіть у вихідців з Латинської Америки, попри його заяви про необхідність побудувати стіну на кордоні з Мексикою для стримування потоку мігрантів.

За друге місце боротьба серед республіканців йде між сенатором від Флориди Марком Рубіо (попередній результат - 25%) і сенатором від Техасу Тедом Крузом (21%).

За попередніми даними, у голосуванні в Неваді взяла участь рекордна кількість виборців.

При цьому з багатьох місць для голосування надходили повідомлення про вкрай погану організацію виборів, спроби деяких учасників проголосувати більше одного разу і хаос при підрахунку голосів.

У Twitter Республіканської партії було опубліковано обіцянку ретельно розслідувати кожен такий випадок.

Невада стала четвертим штатом, де пройшли внутрішньопартійні вибори республіканців. У трьох з них перемогу здобув Дональд Трамп, лише на перших – в Айові – він поступився Теду Крузу.

Наступні внутрішньопартійні вибори відбудуться в "супервівторок", 1 березня, коли праймеріз і кокуси пройдуть одночасно більш ніж в десяти штатах.

У суботу в Неваді на попередніх виборах від Демократичної партії перемогла Гілларі Клінтон.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: