Скандальну редакторку "Інтера" вислали з України

Середа, 24 лютого 2016, 17:57

Колишня редакторка "Подробностей недели" Марія Столярова після скандалу з сюжетом про Небесну Сотню залишила територію України під супроводом СБУ.

Про це повідомила речниці Служби безпеки Олена Гітлянська у своєму Facebook.

Російська журналістка Марія Столярова отримала «квиток в один бік» та під наглядом співробітників Служби безпеки України...

Опубліковано Гітлянською Оленою 24 лютого 2016 р.

"Російська журналістка Марія Столярова отримала "квиток в один бік" та під наглядом співробітників СБУ залишила територію нашої держави", - написала Гітлянська.

За її словами, перед цим зі Столяровою провели слідчі дії щодо її лайок під час сюжету про Небесну сотню та перебування на тимчасово окупованих територіях у 2014 році.

"СБУ було прийнято рішення – скоротити термін перебування на території України вищезазначеної громадянки РФ за вчинення дій, що завдають шкоди інтересам України. З тих же підстав їй заборонено в’їзд до нашої країни терміном на п’ять років", - повідомила Гітлянська.

Як відомо, раніше у середу "Інтер" повідомив про звільнення Столярової "за згодою сторін".

Столярова опинилась у центрі скандалу після того, як вилаялась під час включення з Майдану, де відбувалось вшанування героїв Небесної сотні.

Після цього Нацрада телерадіо та СБУ заявили, що проведуть перевірку заяв Столярової, яка, крім того, зробила у соцмережах низку одіозних заяв.

Роман Романюк, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування