Активісти збираються поновити блокаду російських фур

Четвер, 25 лютого 2016, 01:48
Активісти збираються поновити блокаду російських фур

Активісти можуть знову почати блокувати транзит російських фур через територію України.

Про це повідомляють активісти організації "Карпатська січ" на сторінці в Facebook.

"Уряд України сьогодні, 24 лютого, офіційно заявив про готовність до відновлення транзиту російських вантажівок через територію України вже 25 лютого. Без перемовин з українським народом і взяття до уваги його думки, влада використовує нас, учасників блокади, як козир для торгівлі з ворогом", - заявили активісти.

У повідомленні говориться, що "для безпеки російських вантажівок уряд планує забезпечити їх конвоювання правоохоронцями через всю територію Української держави, таким чином протиставляючи один одному поліцію і народ".

"На загальних зборах координаторів регіональних блокад було створено всеукраїнський центральний штаб транспортної блокади. Ми даємо уряду час на обдумування та перерозгляд свого попереднього рішення щодо відновлення транзиту і зі свого боку готові до діалогу", - наголошується в заяві.

При цьому активісти наголосили, що якщо транзит буде відновлений, то їх дії будуть "рішучими і миттєвими".

Активісти також звернулися до українських перевізників із закликом не виїжджати в Росію, оскільки при поновленні транспортної блокади вони ризикують стати заручниками.

УВАГА! ЗВЕРНЕННЯ КООРДИНАТОРІВ ТРАНЗИТНОЇ БЛОКАДИ Уряд України сьогодні, 24 лютого, офіційно заявив про готовність до ...

Опубликовано Карпатська Січ - Націоналісти Закарпаття 24 февраля 2016 г.

Нагадаємо, Україна прийняла рішення з 00 години 25 лютого відновити транзитні перевезення.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування