У понеділок сили АТО знову відкривали вогонь у відповідь

Понеділок, 29 лютого 2016, 18:58

Бойовики незаконних проросійських угрупувань у понеділок 26 разів обстріляли сили антитерористичної операції. Зокрема 16 таких обстрілів відбулося на Донецькому напрямку та 10 на Маріупольському.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Згідно з інформацією, бойовики з мінометів обстріляли опорні пункти поблизу Красногорівки та Пісків. Зі сторони Старомихайлівки по позиціях українських військ поблизу Красногорівки бойовики вели вогонь з зенітної установки.

"З гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї російські терористи обстріляли укріплення в районі Новгородського, Луганського, Троїцького, Пісків та Опитного. На Маріупольському напрямку бойовики особливо інтенсивно вели вогонь по опорних пунктах поблизу Мар’їнки та Водяного", - сказано у повідомленні.

Окрім того, неприцільний вогонь з мінометів бойовики вели поблизу Красногорівки, а з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї - поблизу Троїцького, Пісків, Опитного, Новгородського та Луганського.

"У декількох випадках українські військові були вимушені відкрити вогонь у відповідь з стрілецької зброї", - повідомили у прес-центрі АТО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...