Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики обстріляли ремонтників у Мар'їнці - СЦКК

П'ятниця, 11 березня 2016, 13:23

Бойовики обстріляли у Мар’їнці Донецької області робочих, які проводять ремонтно-відновлювальні роботи.
 
Про це повідомляє у п'ятницю прес-офіцер української сторони СЦКК Василь Лабай.
 
Бойовики НЗФ з непідконтрольної українській владі території 11 березня обстріляли цивільних осіб, які виконували ремонтно-відновлювальні роботи на газопроводі Мар’їнка – Красногорівка.

Ремонтну бригаду обстріляли з окупованого району Трудівський близько 10 години ранку із великокаліберного кулемета та снайперської гвинтівки і близько 12 години – із гранатомета (РПГ).

Цивільні особи не постраждали, однак були вимушені повністю припинити заплановані роботи і заховатися у траншеї, оскільки виникла реальна загроза їхньому життю.
 
Українська сторона Спільного центру наголошує на тому, що з початку березня застосовуючи стрілецьку зброю, крупнокаліберні кулемети, підствольні гранатомети та снайперські гвинтівки бойовиками було здійснено 19 обстрілів працівників ремонтно-відновлювальних бригад у районі Мар’їнки.

"Такі цинічні провокації з боку НЗФ ОРДО робляться спеціально аби зірвати графіки щодо відновлення газопостачання для 27 тисяч осіб, які проживають у районі Мар’їнки та Красногорівки", - наголошують у центрі.

Українська правда
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування