Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка: Військовим РФ доповіли, які підрозділи бойовиків їх не слухають

П'ятниця, 11 березня 2016, 13:29

Російський центр інформаційного протиборства, який працює на окупованому Донбасі, назвав підрозділи бойовиків, які відмовляються підпорядковуватись "командуванню".

Про це "Українській правді" повідомили в Головному управління розвідки, яка отримала доступ до відповідної інформації.

Ці дані доповідав начальник Центру ІПБ полковник Карпов командуванню Південного військового округу ЗС РФ, що базується у Новочекаську Ростовської області "для прийняття рішення щодо подальших дій угруповання російських окупаційних військ на території України".

Згідно з доповіддю Центру, більшість громадян в ОРДО і ОРЛО  незадоволені відсутністю перспектив входження "республік" до складу РФ.

"Місцеву фінансову і політичну еліту "незалежність ДНР та ЛНР" цілком влаштовує, оскільки дозволяє й надалі грабувати та заробляти "легкі" гроші", - наводить висновки російського центру ГУР.

"Простих людей також дратують постійні затримки з виплатами зарплат і соціальної допомоги, їм набридло спостерігати як ворогують між собою командири т.зв. "народного ополчення" та "московські призначенці" в органах місцевої влади", - додали в розвідці.

Крім того, центр навів підрозділи, командири яких відмовляються підпорядковуватись командуванню 1 АК.

"Це, насамперед, "П’ятнашка" (або "Інтернаціональна бригада") зі складу 100 бригади "Республіканської гвардії ДНР"; "Донські козаки", більша частина яких увійшла до складу 3 окремої мотострілецької бригади (м.Горлівка); "Шахтарська дивізія" – підрозділ зі складу 11 окремого мотострілецького полку (м.Макіївка)", - навели у розвідці інформацію російського центру.

Представники Центру ІПБ також оцінювали обстановку не лише на окупованих територіях. Так, за їхніми оцінками, "переважна більшість місцевого населення негативно ставиться до можливого переносу бойових дій на територію прикордонних з "ДНР" та "ЛНР" районів (до т.зв. "сірої зони")".

Крім того, російський центр доповів, що нейтральної позиції щодо ідей "народних республік", слід очікувати від половини населення Донецької та Луганської областей, від 30% мешканців Харківської та Запорізької областей, а також від кожного п’ятого жителя Херсонської, Одеської, Дніпропетровської та Миколаївської областей.

Одночасно відзначається, що у східних і південних областях України відсутні яскраві лідери, здатні очолити проросійські сили, що відстоюють ідею федералізації України. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: