Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Мар'їнці бойовики обстріляли робітників, які ремонтували газогін

Неділя, 13 березня 2016, 01:01

У Мар'їнці бойовики знову обстріляли робітників, які ремонтували газогін, пошкоджено техніку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Сьогодні, 12 березня, з непідконтрольної уряду України території Донбасу було в черговий раз обстріляно ремонтників, які виконували відновлювальні роботи на газопроводі Мар'їнка - Красногорівка. Обстріли були здійснені з окупованих бойовиками західних околиць Донецька, а саме з району Трудівський", - йдеться в повідомленні.

Так, близько 9:00 ремонтну бригаду обстріляв снайпер, а близько 11:00 бойовики обстріляли ремонтників з великокаліберного кулемета. В результаті обстрілу пошкоджена ремонтна техніка.

"Цивільні особи були змушені повністю припинити заплановані роботи і ховатися від обстрілів, оскільки виникла загроза їх життю. Для виведення робітників і техніки з-під обстрілу, українська сторона СЦКК була змушена ввести режим "Тиша". За попередніми даними, ніхто з робочого персоналу не постраждав, однак обстрілом з кулемета було пошкоджено трактор. В даний час люди з небезпечної ділянки виведені, здійснюються заходи по евакуації пошкодженої техніки", - додали в штабі.

Українська сторона СЦКК: у Мар’їнці знову обстріляли робітників на газопроводі, пошкоджено технікуБойовики НЗФ ОРДО пр...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 березень 2016 р.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...