Луценко не виключає, що Яценюка відправлять у відставку зовсім скоро

Понеділок, 14 березня 2016, 15:32

Рада може розглянути постанову про відставку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка найближчим часом.

Про це заявив лідер фракції "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко, передає Інтерфакс-Україна.

"Внесено постанову про відставку. Я припускаю, що цю постанову можуть розглянути найближчим часом", - сказав Луценко під час спілкування з журналістами.

Лідер фракції зазначив, що не спілкується особисто з Яценюком, але не має наміру публічно звинувачувати його особисто.

"Ставлячись з повагою до самого прем'єра, до того, що він зробив, до членів КМУ, я вважаю, що найкращий варіант був би - його самостійне правильне рішення, ніхто з нас не має вічних посад", - зазначив він.

"З моїх вуст ви жодного разу не чули персональних звинувачень Яценюку. Я говорив про справу. Мене не цікавить прізвище прем'єр-міністра, Яценюк це чи хтось інший. Мене цікавить те, що реформи зупинилися. Країна починає втрачати перспективу, і в цій ситуації я не можу не говорити голосно про необхідні зміни уряду. Я не дозволю собі переходити на особистості", - додав лідер фракції "БПП".

При цьому він заявив, що високо цінує командність "Народного фронту" і що партія захищає свого прем'єра. "Командне поведінка морально виправдано, і тому я спокійно з ними спілкуюся", - зазначив Луценко.

Раніше на погоджувальній раді Юрій Луценко заявив, що у БПП є кандидатура нового прем'єра.

"Щойно ми отримаємо заяву про відставку прем'єр-міністра, ми внесемо кандидатуру. І ми давно чекаємо цього моменту", - заявив він.

22 лютого у Верховній Раді зареєстрували новий проект постанови про звільнення прем'єра Арсенія Яценюка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування