Садовий дав зрозуміти, що не хоче крісло прем'єра

Понеділок, 14 березня 2016, 16:34
Садовий дав зрозуміти, що не хоче крісло прем'єра
zn.ua

Партія "Самопоміч" готова брати участь у владі і нести відповідальність пропорційно довірі, яку їй надав український народ.

Про це заявив лідер партії, мер Львова Андрій Садовий журналістам після більше ніж двогодинної зустрічі з президентом України Петром Порошенко в понеділок у Києві, передає Інтерфакс-Україна.

"Такі розмови були (щодо призначення Садового прем'єр-міністром – ред.) і сьогодні, і раніше. Я ще раз наголошую, що я – реаліст, а "Самопоміч" має 26 депутатів. Тому ми готові нести відповідальність, але в межах тієї довіри, яку ми маємо перед українським народом", - сказав він.

При цьому Садовий зазначив, що в парламенті є дві великі фракції "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" – і вони зобов'язані пропонувати свої варіанти. "Не можна сьогодні все спихати на "Самопоміч". Вони зробили сьогодні невідомо що, в країні біда, а тепер "Самопоміч" – рятуйте ситуацію", - заявив політик.

Він також висловив думку, що Верховна Рада змінює свою позицію з огляду на точку зору людей, яких немає в парламенті, "коли олігархи співкерують парламентом".

Раніше прес-секретар президента повідомив, що під час зустрічі з лідером партії "Самопоміч" Андрієм Садовим президент Петро Порошенко може запропонувати меру Львова стати прем'єром або підтримати на цю посаду Наталія Яресько.

Пізніше лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк заявив, що Садовий не прийняв пропозицію президента очолити Кабінет міністрів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування