Захист Клиха вимагає пояснити, які йому дають препарати

Понеділок, 14 березня 2016, 16:52

Захист українця Станіслава Клиха, якого судять у Грозному (РФ), вимагає пояснити, які препарати колють підзахисному.

Про це повідомила адвокат Клиха Марина Дубровіна, передає "Громадське радіо".

Дубровіна заявляє, що її підзахисному щодня дають невідомі медичні препарати, після яких у нього змінюється поведінка.

"Він був дуже буйний, а тепер байдуже-відсторонений. Що це за препарати я не знаю. Він сам говорив мені, що це препарати від застуди і "для мужиків". Йому уколи ще робили. Але ми з'ясували у Карпюка — йому подібні препарати не дають", - заявила Марина Дубровіна.

Вона написала адвокатський запит на ім'я начальника медсанчастини СІЗО, де тримають Карпюка і Клыха, і просить повідомити, що за препарати дають її підзахисному.

У судді Вахіда Ісмаїлова лікарняний на місяць. Але щось підказує мені, що як тільки журналісти і свідки захисту поїдуть, суддя одужає.

У понеділок в Грозному перенесли засідання суду над Карпюком та Клихом через відсутність судді. Адвокати українців піддають сумніву хворобу судді. Вони пов'язують перенесення засідання з небажанням судді допитати свідків захисту.

"У судді Вахіда Ісмаїлова лікарняний на місяць. Але щось підказує мені, що як тільки журналісти і свідки захисту поїдуть, суддя одужає", - пише журналіст "Радіо Свобода" Антон Наумлюк.

На судебный процесс по делу Николая Карпюка и Станислава Клыха сегодня в Грозный из Украины приехали родственники - свид...

Posted by Anton Naumlyuk on Monday, March 14, 2016

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News