Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комісія НАЗК оголосила перерву, так і не обравши членів агенції

Середа, 16 березня 2016, 01:21
Комісія НАЗК оголосила перерву, так і не обравши членів агенції

Комісія з обрання членів Національного агентства з питань протидії корупції в ході засідання в ніч на середу не змогла проголосувати ні за одну з відібраних ними раніше кандидатур в Агентство і оголосила перерву в засіданні до 12.00 середи.

В ході засідання в Міністерстві юстиції України в середу вночі члени комісії по черзі обговорювали кожного з 9 кандидатів, що залишилися і голосували за їх обрання членом НАЗК, проте жодна з кандидатур не набрала необхідних 6-ти голосів членів комісії.

Після короткого обговорення підсумків першого туру голосування, комісія провела повторне голосування, однак з тим же нульовим результатом.

З огляду на відносну незмінність результатів голосування по кожній з кандидатур, члени комісії почали дискутувати щодо доцільності продовження засідання вночі і було озвучено пропозицію оголосити перерву до 9.00 середи, однак і вона не отримало підтримки.

Близько 2.00 середи члени комісії прийняли рішення оголосити перерву в засіданні до 12.00 середи, 16 березня, і розійшлися.

15 березня комісія з обрання членів НАЗК провалила голосування за двох кандидатів, яких вважають ключовими.

Після цього президент Петро Порошенко закликав комісію до ранку вибрати двох членів агентства.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування