Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Іловайськ із Росії прибув ешелон з боєприпасами - розвідка

Середа, 16 березня 2016, 10:58

В окупований Іловайськ Донецької області прибув залізничний ешелон із боєприпасами з території Росії.

Про повідомляє у середу прес-служба Головного управління розвідки Міноборони.

"Для підтримки активних бойових дій продовжується перекидання з території Росії боєприпасів для потреб 1 АК ЗС РФ. Зафіксовано прибуття до н.п. Іловайськ залізничного ешелону з боєприпасами до стрілецької зброї та артилерії (у т.ч. 122-мм артилерійськими снарядами, 120-мм мінами)", - сказано в повідомленні ГУР.

Також у розвідці вказують, що військовослужбовці російських окупаційних військ продовжують заважати роботі представників спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

15 березня у районі Сміле (Слов’яносербський район Луганської області) командир 16 батальйону територіальної оборони 2 АК (Луганськ) ЗС РФ майор Кичигін Олексій Миколайович (Кичигин Алексей Николаевич), позивний "Лєший", віддав наказ підлеглим не допускати представників місії до передових позицій та всіляко перешкоджати проведенню відео- та фотозйомки.

За даними розвідки, у зв’язку з оприлюдненням реальних прізвищ кадрових офіцерів ЗС РФ, які беруть безпосередню участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях Сходу України 15 березня офіцери 74 окремої мотострілецької бригади (Юрга, Кемеровська обл.) 41 Армії Центрального військового округу ЗС РФ "виявили відкрите невдоволення постійними відрядженнями до Донбасу".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування