Гройсман вимагає розслідувати замах на депутатку-антикорупціонера

Четвер, 17 березня 2016, 09:17

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман закликає розслідувати застосування запалювальної суміші під вікнами дому депутата від "Самопомочі" Вікторії Войціцької.

"Я вранці говорив із нею по телефону – слава Богу, життя, здоров'я її родини й дитини в порядку, але цей напад є безпрецедентною подією", - сказав спікер на засіданні парламенту.

"Я звертаюся до всіх правоохоронних органів негайно вжити заходи з розслідування цього нападу, пошуку винних і забезпечення безпеки народного депутата", - закликаав Гройсман.

Лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк пов’язав "замах" на Войціцьку з тим, що вона розкриває корупційні схеми: "Войціцька є лідером тих людей, які борються з корупцією в паливно-енергетичній сфері. Це людина, яка розкриває й розуміє схеми, які там працюють, і вільно про них говорить".

Як повідомив депутаті і радник голови МВС Антон Геращенко, за фактом "спроби підпалу дому" Войціцької розпочато кримінальне провадження .

Він також поінформував, що Войціцькій, за її заявою, буде виділено держохорону.

Этой ночью, пока не установленными лицами, была осуществлена попытка поджога дома и автомобиля народного депутата Украин...

Posted by Антон Геращенко on Thursday, March 17, 2016

Як відомо, у ніч на 17 березня народний депутат від партії "Об'єднання "Самопоміч" Вікторія Войціцька повідомила про замах на своє життя.

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування