У Порошенка заявили, що "таємної" зустрічі з Коломойським не було

Неділя, 20 березня 2016, 18:16
У Порошенка заявили, що таємної зустрічі з Коломойським не було

В Адміністрації президента заявили, що зустрічі президента Петра Порошенка та олігарха Ігоря Коломойського 21 лютого "не було у графіку" глави держави. 

Про це йдеться у офіційній відповіді АП на ім'я нардепа Вікторії Войціцької, яку депутат виклала на своїй сторінці у Facebook.

Згідно з документом, "зустрічі президента із співвласником групи "Приват" І. Коломойським не було у графіку роботи президента України". 

При цьому у відповіді АП зазначається, що Порошенко та глава уряду Арсеній Яценюк провели зустріч із Коломойським  "в інший календарний період", на зустрічі обговорювалося питання погашення заборгованості компанії "Укрнафта" перед держбюджетом у сумі близько 10 млрд. грн. 

 

Як писала "Українська правда", 21 лютого Ігор Коломойський зустрічався із президентом Петром Порошенком у Києві, щоб обговорити "проблеми, які накопичилися", оскільки олігарх не приїжджав до України від часу своєї відставки з посади голови Дніпропетровської ОДА, побоюючись кримінальної справи.

Один із керівників групи "Відродження" Віталій Хомутиннік довго домовлявся про зустріч Коломойського й Порошенка. За даними УП, Порошенко гарантував Коломойському особисту безпеку – і бізнесмен 20 лютого прилетів із Женеви.

За кілька днів візиту він зустрівся і з президентом, і з головою його адміністрації Борисом Ложкіним (зокрема, йшлося про докапіталізацію "Приватбанку") і з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування