Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики намагались відтіснити сили АТО під Волновахою

Вівторок, 22 березня 2016, 12:39

Бойовики намагалися відтіснити сили АТО в районі Новотроїцького в понеділок, відбувся бій.

Про це повідомляє Головне розвідуправління.

"Противник активізував бойові дії на напрямку Докучаєвськ, Новотроїцьке (Волноваський напрямок). 21 березня ц. р. здійснено чергову спробу витіснення підрозділів сил АТО з раніше зайнятих позицій у районі Новотроїцьке", - повідомили розвідники.

"Після бойового зіткнення противник відступив на вихідні позиції, де здійснює посилення передових підрозділів 5 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ", - додали в повідомленні.

Розвідка також повідомляє, що протягом доби до Докучаєвська переміщено танковий і два мотострілецькі взводи 1 мотострілецького батальйону цього з’єднання.

Активність противника у районі промислової зони н. п. Авдіївка (Донецький напрямок) залишається низькою, що обумовлюється значними втратами особового складу 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ, а також діяльністю представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Крім того, розвідка повідомляє, що в період 16-21 березня загальні втрати в підрозділах 11 омсп (Макіївка), що беруть участь у бойових зіткненнях у районі н. п. Авдіївка, склали 27 загиблих та 34 поранених військовослужбовці.

21 березня ц. р. з Донецького напрямку до обласної клінічної лікарні ім. Калініна (Донецьк) доставлено трьох важкопоранених російських військовослужбовців спеціального загону швидкого реагування ("СОБР"), що приданий 11 омсп.

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм, САУ і 122-мм РСЗВ "Град" у районах Донецьк, Ясинувата, Ірміне, Алмазна, Стаханов та Кіровськ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування