Розвідка: Під Авдіївкою загинули 6 російських військових

Четвер, 24 березня 2016, 12:30
Розвідка: Під Авдіївкою загинули 6 російських військових

Під час спроб атакувати промзону в Авдіївці 22-23 березня загинули 6 російських військових, ще п'ять отримали поранення.

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

"Противник продовжує підтримувати напруженість на Донецькому напрямку. В районах н.п.Авдіївка, Ясинувата зберігається висока інтенсивність обстрілів позицій сил АТО, у т.ч. із застосуванням гранатометів, 82 та 120 мм мінометів", - сказано в  повідомленні,

Крім того, розвідка зазначає, що бойовики проводять ротацію та посилення підрозділів тактичної групи і поповнення боєкомплекту.

Вони здійснили мінування підступів до позицій у районі Донецької фільтрувальної станції на північно-західній околиці Ясинуватої.

"Зафіксовано чергові втрати в підрозділах 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, що беруть участь у бойових зіткненнях у районі Авдіївки. 22-23 березня ц.р. загинуло шість російських військовослужбовців та п’ять отримали важкі поранення", - повідомили у розвідці.

Крім того, у розвідці повідомили, що бойовики активізували дії на напрямку Докучаєвська, Новотроїцького.

Такж розвідка підтвердила інфрмацію про спробу бойовиків витіснити сили АТО з раніше зайнятих позицій у районі Новотроїцького.

"Після бойового зіткнення противник відступив на вихідні позиції", - сказано в повідомленні.

Також СММ ОБСЄ було повідомлено про наявність танків, РСЗВ та артилерійських систем калібром понад 100-мм у районах Ясинувата, Горлівка, Дебальцеве, Донецьк та Біле.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування