Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поліція просить свідків вибуху у Києві надати інформацію

Четвер, 24 березня 2016, 12:38

Поліція розслідує факт вибуху в Солом’янському районі Києва за статтею про умисне знищення або пошкодження майна.

Відомості про подію зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, повідомляє столична поліція.

"Прохання до всіх свідків та очевидців події, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо вибуху та осіб, причетних до нього, негайно телефонуйте за номером (044) 249-79-53 або 102", - звертається поліція до киян.

Близько опівночі до чергової частини Головного управління поліції Києва надійшло повідомлення про вибух у Солом’янському районі столиці.

На місце виклику виїхали слідчо-оперативна група поліції, вибухотехнічна служба та працівники районного управління поліції. Вони дослідили подвір’я багатоповерхівки, де стався вибух.

 
поліція

Попередньо встановлено, що вибухнула невідома речовина, залишена на лавці перед будинком, внаслідок чого пошкоджено саму цю лавку та в кількох квартирах тріснуло та посипалося скло вікон.

 

Проводиться низка перевірок, досліджень та експертиз.

Інформації щодо потерпілих громадян до поліції не надходило.

Станом на 10:20 ранку до чергової частини Солом'янського управління поліції надійшло три заяви від мешканців будинку про пошкодження вікон у їхніх квартирах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування