В зоні АТО 52 обстріли за добу, ЗСУ знищили КамАЗ бойовиків

П'ятниця, 25 березня 2016, 06:50
В зоні АТО 52 обстріли за добу, ЗСУ знищили КамАЗ бойовиків

За минулу добу ворог здійснив 52 обстріли позицій Збройних Сил України, з них 38 на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Проросійські найманці продовжують нехтувати Мінськими угодами та вести вогонь по позиціях Збройних Сил України із зброї великого калібру", - йдеться у повідомленні.

Так, найчастіше ворог обстрілював Авдіївку, Марїнку, Майорськ, Зайцеве, Луганське, при цьому бойовики використовували міномети 120 та 82 калібру, гранатомети різних систем, стрілецьку зброю.

Порівняно з минулою добою збільшилась кількість обстрілів на Маріупольському напрямку. Якщо на передодні їх було 4, то за минулу добу вже 14. У цій зоні відповідальності противник вів обстріл по Старомихайлівці, Трудівському, Капланах.

Слід зауважити, що тут, здебільшого, ворог використовував бойові машини піхоти, автоматичні гранатомети, а також працювали снайпери.

На одному з напрямків, під час вогневої відповіді сил АТО на обстріл бойовиків було знищено 1 одиницю ворожої техніки, а саме КамАЗ.

Сьогодні з телеканалами побували на позиціях бійців, які вчора відбили наступ противника поблизу Новотроїцького, фото до...

Опубліковано 72 Гвардійська ОМБР 24 березень 2016 р.

У штабі наголошують, що фактично кількість ворожих обстрілів не зменшується, а сили АТО продовжують надійно утримувати займані позиції.

Станіслав Бичек, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування