Штаб: Бойовики намагалися штурмувати, сили АТО "відповіли"

Субота, 26 березня 2016, 17:22

Впродовж суботи проросійські найманці 16 разів відкривали вогонь по укріпленням сил АТО, з метою утримання своїх позицій ЗСУ довелося декілька разів відкривати вогонь у відповідь в районі Авдіївки. 

Про це йдеться у зведенні штабу АТО станом на 18:00 26 березня. 

"Нехтуючи Мінськими угодами, бандитські угрупування вдалися до провокацій на Донецькому напрямку та відкрили вогонь по позиціях сил АТО зі ствольної артилерії 122 калібру. Впродовж двох годин по українській стороні поблизу н.п. Зайцеве та Майорська було здійснено 65 пострілів", - повідомили у штабі.

Прицільний вогонь ворога по силах АТО було скеровано в напрямку Авдіївки, Луганського, Ленінського, Опитного, Новгородського: бойовики використали міномети 120 та 82 калібрів, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю.

"З метою утримання своїх позицій українським захисникам вкотре довелося декілька разів відкривати вогонь у відповідь в районі Авдіївки. На Маріупольському напрямку, поблизу Мар’їнки, по нашим позиціям знову "працював" снайпер", - йдеться у повідомленні штабу. 

На Луганщині поблизу н.п. Нижньотепле бойовики спробували штурмом взяти позиції одного із опорних пунктів сил АТО, використовуючи стрілецьку зброю.

"Завдяки злагодженості та реакції військовослужбовців ЗСУ, які відразу відкрили вогонь у відповідь, ворожі плани було зірвано", - повідомили у прес-центрі АТО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування