Бойовики вперше за тривалий час застосували артилерію - штаб

Неділя, 27 березня 2016, 07:38
Бойовики вперше за тривалий час застосували артилерію - штаб

Ситуація в зоні АТО характеризується як така, що має тенденції до загострення, за попередню добу проросійські збройні формування 44 рази відкривали вогонь по силам АТО, ЗСУ утримують позиції.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

У порівнянні з добою раніше, окрім мінометів заборонених Мінськими угодами калібрів, бойовики, вперше за тривалий час збройного протистояння, знову застосували вогонь ствольної артилерії.

Незважаючи на чотири вогневі удари по своїм позиціям з калібру 122 міліметри бійці Збройних Сил України, в районі Зайцеве та Майорська, змогли утримати оборону.

Одним із найпомітніших на мапі бойових дій населених пунктів Донецькому напрямку залишається Авдіївка. Тут, незважаючи на використання цілого арсеналу озброєння, ворогу вибити сили АТО із займаних позицій не вдалося. 

За вказаний період бандитські угрупування також зосередили вогонь в районах населених пунктів Луганське, Новгородське, Майорськ, Зайцеве, Ленінське, Піски, Опитне, Широкіне, Троїцьке, Мар’їнка.

На Луганському напрямку, використовуючи стрілецьку зброю, бойовики спробували штурмом взяти позиції одного із опорних пунктів Збройних Сил. Завдяки діям українських бійців позиції сил АТО вдалося відстояти, ворог отримав вогонь у відповідь та відступив.

Станіслав Бичек, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...