Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка: Ознак наступу бойовиків немає, але бойові дії вони готують

Середа, 30 березня 2016, 10:41

Очевидних ознак підготовки бойовиками широкомасштабного наступу в зоні АТО немає, але на окремих напрямках бойовики готуються до активних бойових дій.

Про це заявив в ефірі 5 каналу представник Головного розвідувального управління Міністерства оборони Вадим Скібіцький, передає УНІАН.

"Поки очевидних ознак широкомасштабного наступу немає, але є підготовка для активних бойових дій на окремих напрямках", - заявив він.

"Перше - це посилення артилерійських підрозділів на передових позиціях, посилення цих передових позицій за рахунок перекидання бронетехніки - особливо з Донецька, Макіївки, Горлівки, маріупольського напрямку. Майже на всіх критичних напрямках йде посилення", - підкреслив він.

Крім цього, Скібіцький зазначив, що військово-політичне керівництво країн Західної Європи володіє повною інформацією щодо дій військ бойовиків на Сході України.

"Ми активно співпрацюємо з розвідками країн-партнерів, і це, в принципі, визначено Стратегією національної безпеки як одне із завдань розвідувальних органів - це встановлення такого рівня довіри з партнерськими спецслужбами, щоб ця робота була дієвою", - зазначив Скібіцький.

"Військово-політичне керівництво країн Західної Європи володіє інформацією, як діють перший і другий армійські корпуси, як влаштована система управління і контролю з Південного військового округу ЗС РФ на нашій території, і чому саме ці два армійські корпуси є корпусами російських окупаційних військ", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування