Меджліс: окупанти не передали вчасно документи щодо позову

Понеділок, 7 березня 2016, 15:33

У Меджлісі кримськотатарського народу заявляють, що окупанти не передали вчасно документи за позовом про заборону діяльності організації.

Про це пише перший заступник голови Меджлісу Наріман Джелял в своєму Facebook 7 березня.

"Нам тільки сьогодні, після чотирьох діб, видали обіцяні документи за позовом проти Меджлісу. Чотири доби з семи втрачені для роботи. І це після того, як прокурор на суді висловила підозру про наш намір затягнути розгляд її позову, коли ми попросили десять днів на ознайомлення", - написав він.

Только что вышли с адвокатом Джемилем Темишевым из прокуратуры. Нам только сегодня, по прошествии четырёх суток, выдали ...

Опубліковано Nariman Dzhelalov 7 березень 2016 р.

Як повідомлялося, так званий суд за позовом колабораційної "прокуратури" Криму, яка вимагає визнати Меджліс кримськотатарського народу екстремістською організацією і заборонити його діяльність, перенесли на 10 березня.

"Прокуратура" в особі Наталі Поклонської заявила клопотання про приєднання до справи "доказових матеріалів на 636 сторінках".

"Ми попросили не менше 10 днів, проте Поклонська заперечила, сказала, що це багато, що це пахне затягуванням процесу. Суд вирішив надати нам тиждень. Наступне засідання суду призначене на 10 березня на 9:30", - повідомляв тоді Джелял.

Міжнародна федерація з прав людини побоюється, що заборона Меджлісу може дати початок новій хвилі репресій проти кримських татар.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News