На Закарпатті вбито двох студентів з Індії, підозрюваних затримали

Неділя, 10 квітня 2016, 13:27

У Закарпатській області виявлено тіла двох юнаків - студентів з Індії, третій перебуває у важкому стані з ножовим пораненням.

Про це 10 квітня повідомили в облуправлінні Нацполіції.

Повідомлення про загиблих надійшло на лінію "102" від жителя Ужгорода близько 4:00 10 квітня.  

"Як з'ясували правоохоронці, власний будинок чоловік здавав в оренду трьом студентам-третьокурсникам, громадянам Індії. Ймовірно, причиною інциденту стало нічне застілля друзів, оскільки у приміщенні, де проживали іноземці, поліцейські виявили пляшки з алкогольними напоями", - йдеться у повідомленні.

Пораненого студента "швидкої" доставили в реанімаційне відділення міської лікарні.

За повідомленням поліції, протягом ночі вдалося встановити осіб, причетних до вбивства студентів.

"Над ранок неподалік Україно-Словацького кордону правоохоронці спільно з прикордонниками Чопського прикордонного загону затримали трьох осіб, які підозрюються у вбивстві", - повідомили у НП.

Зокрема, затримано двох чоловіків та жінку, усі - мешканці Закарпатської області. Під час перевірки речей в сумці у зазначених осіб було виявлено три паспортні документи громадян Індії та закривавлений кухонний ніж. Підозрювані також вкрали особисті речі померлих (планшети, ноутбук).

За фактом поліцією відкрите кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України (Умисне вбивство вчинене з корисливих мотивів). Санкція згаданої статті передбачає до довічного позбавлення волі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування