Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко розповів, коли його активи в "Рошен" остаточно перейшли Ротшильду

Неділя, 10 квітня 2016, 20:58

Президент Петро Порошенко заявляє, що передача активів "Рошен" у довірчу власність Rothschild Trust закінчилася наприкінці березня-початку квітня.

Про це Порошенко розповів в інтерв’ю декільком телеканалам у неділю ввечері.

"Підписання угоди про довірчу власність відбулася після дуже довгих консультацій, узгоджень 14 січня цього року. Передача активів Ротшильду також завершилася в кінці березня, чи на початку квітня. Таким чином створена абсолютно прозора структура довірчої власності. Мета цього – відділення активів від політики", - зазначив Порошенко.

Він наголосив, що менеджмент компанії, які наразі призначений, буде замінений на представників, призначених Ротшильдом. "І жодного впливу ні я, ні мої представники мати не будуть", - зазначив він.

Порошенко запевнив, що все оподаткування активів, які будуть перебувати у довірчій власності, буде проходити згідно з українським законодавством і в Україні.

Порошенко також підкреслив, що при передачі в довірчу власність, він позбавлений не лише впливу, а й отримання інформації.

Як відомо, у неділю 3 квітня з'явилася інформація з посиланням на документи панамської юридичної компанії Mossack Fonseca стосовно трьох українців – президента Петра Порошенка, екс-прем'єра Павла Лазаренка і власника газети Kyiv Post Мохаммада Захура – британського бізнесмена, який живе і веде бізнес в Україні.

Порошенко після вступу на посаду глави держави найняв для продажу своїх активів інвестиційну компанію Rothschild і ICU. Однак "у зв'язку з відсутністю покупців" 14 січня 2016 року президент заявив, що передав свою частку у корпорації "Рошен" у незалежний "сліпий" траст.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...