Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Касько: Мене намагалися змусити залишити країну

Понеділок, 11 квітня 2016, 10:38
Касько: Мене намагалися змусити залишити країну

Екс-заступник генпрокурора Віталій Касько, якому напередодні вночі намагалися вручити підозру, має намір піти на допит в ГПУ.

Про це в понеділок на брифінгу заявили він і його адвокат Євген Грушовець.

"Нам немає, чого приховувати, ми обов'язково підемо на допит, покажемо, що жодного злочину Віталій не вчиняв", - сказав Грушовець.

Він також вважає, що дії Генпрокуратури – це спроба тиснути на Каська.

"Все, що написано в тих документах, які намагалися вручити і до кінця не вручили, не відповідає дійсності, це необґрунтовано і сфабриковано. Люди, які виступають, використовують неправдиві данні для маніпуляції. Я вважаю єдиною метою цього розслідування – моя дискредитація", - заявив Касько. 

Він також спростував заяву прокурора Владислава Куценка про те, що його начебто неможливо було знайти.

"Жодних викликів від ГПУ на мою адресу постійного проживання я не отримував, у поштовій скриньці нічого не було. Також я питав в консьєржа, але він теж нічого для мене не отримував. Єдина мета всього цього – це переслідування мене за ті погляди, які я раніше висловлював щодо реформування у генпрокуратурі, а також щодо високопосадовців, які займають високі посади в державі", - зазначив Касько.

"У мене є інформація, що всі ці дії вже не перший  місяць вчинялися, щоб я залишив країну. Я на відріз відмовився країну залишати і готовий відстоювати свої права в будь-яких судах і будь-яких правоохоронних органах", - наголосив Касько.

Як відомо, пізно ввечері в неділю слідчі ГПУ спробували вручити Каську підозру. Також машину Каська обмазали невідомою речовиною, щоб він не зміг відкрити двері.

Оксана Коваленко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...