Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Деканоідзе про підозру Каську: реваншизм робить свою справу

Понеділок, 11 квітня 2016, 14:53

Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе вважає оголошення Генпрокуратурою підозри екс-заступнику генпрокурора Віталію Каську проявом реваншизму старої системи.

Про це йдеться у повідомленні на її сторінці в Facebook.

"Реваншизм робить свою справу. Оголосити підозра колишньому заступнику Генпрокурора, вночі, незрозуміло за яких обставин, – точно не додасть балів в очах майбутнього покоління країни", – вважає вона.

За її словами, дії Генпрокуратури останнього часу не належать "ні цінностей, ні до майбутнього країни" і їх ніяк не можна назвати змінами.

"Для мене як звичайного людини – це все дуже сумнівно і сумно. Який сенс декларувати те, що ми не здатні зробити? Який сенс вимагати змін від звичайних людей, якщо все показує протилежне, якщо суди теж підтримують реваншизм? Так хто змінюється? Достатньо лише змін в поліції?" – запитала вона.

Изменения в стране – не начинаются с обычных людей. Для них нужен показатель так называемых «ролевых моделей», которые п...

Posted by Khatia Dekanoidze on Monday, April 11, 2016

Як відомо, раніше оголошенням Каську підозри обурився глава МВС Арсен Аваков.

Пізно ввечері в неділю слідчі ГПУ спробували вручити екс-заступнику генпрокурора Вітялію Каську підозру в скоєнні особливо тяжкого злочину. Також машину Каська обмазали невідомою речовиною, щоб він не зміг відкрити двері.

Сам Касько заявив, що має намір піти на допит в Генпрокуратуру.

Захист прокурора розцінює дії Генпрокуратури як спробу тиснути на Каська.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...